Bilete Stand Up Comedy cu Anisia Gafton, Serghei, Tiberiu Popovici & Cristian Dumitru - 26 ian '20, ora 20:00 - Restaurant Cabana

Stand Up Comedy cu Anisia Gafton, Serghei, Tiberiu Popovici & Cristian Dumitru

Restaurant Cabana, București

duminică, 26 ianuarie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Duminica, 26 ian de la ora 20:00, va invitam la un super show de Stand Up Comedy cu Anisia Gafton, Serghei, Tiberiu Popovici & Cristian Dumitru.

Anisia Gafton a uimit o tara intreaga si juriul de la Romanii au Talent cu a ei carisma pentru curajul mare si cu glumele care te faceau sa razi cu gura pana la urechi.Totodata, a impresionat puternic si juriul de la Te Cunosc de Undeva cu vocea si personificarile ei deosebite si a fost primita calduros in echipa Extra Night Show. Anisia Gafton revine unde se simte cel mai bine: pe scena, alaturi de voi. Si il aduce alaturi de ea si pe Serghei, moldoveanul simpatic si carismatic, tonic pe care il recunosti din clipurile virale de pe net.

Serghei, un tanar carismatic care se face placut prin naturalete si prin accentul lui moldovenesc, a avut succes chiar de la prima aparitie pe scena in anul 2012. Inca de cand s-au cunoscut, Serghei si Anisia au sustinut nenumarate spectacole prin toata tara si promit sa distreze publicul oriunde se duc, facand astfel reteta perfecta pentru o seara in care voia buna e la ea acasa.

Cristian Dumitru face stand-up comedy inca din 2003, an in care acest gen a inceput sa prinda contur si la noi in tara. A inceput in bucuresti dar in acesti ani a sustinut spectacole in majoritatea oraselor mari din tara. Cristian se mandreste cu faptul ca este cel mai tare comediant care nu APARE PE TV si ca a reusit sa sustina spectacole atat in tara cat si in strainatate.

Tiberiu Popovici este, la doar 33 de ani, unul din veteranii stand-up comedy-ului romanesc. A debutat in 2005, cand acest gen de spectacol se practica intr-un singur club in toata tara si a acumulat de atunci mai mult timp de scena decat o traseista nimfomana care face ore suplimentare ca sa-si deschida propria parcare de TIR-uri. Merita investitia!

Locatie : Restaurantul Cabana
Adresa : Aleea Tomesti nr.2


Bilete 33 lei
Rezervari 0770388045 / 0733376526

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite si sa SPECIFICATI CA AVETI BILETE CUMPARATE ONLINE.

Dacă vii cu mai mulți prieteni și ați luat bilete online separat, menționați.

Atentie !

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.

Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.