Bilete Stand Up Comedy cu Cristian Dumitru, Marius Covache, George Bonea & Alex Serban - 19 ian '20, ora 20:00 - Restaurant Cabana

Stand Up Comedy cu Cristian Dumitru, Marius Covache, George Bonea & Alex Serban

Restaurant Cabana, București

duminică, 19 ianuarie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Duminica, 19 ian 2020, de la ora 20:00, va invitam la un super show de Stand Up Comedy cu Cristian Dumitru, Marius Covache, George Bonea & Alex Serban numai la Restaurantul Cabana.

Cristian Dumitru face stand-up comedy inca din 2003, an in care acest gen a inceput sa prinda contur si la noi in tara. A inceput in bucuresti dar in acesti ani a sustinut spectacole in majoritatea oraselor mari din tara. Cristian se mandreste cu faptul ca este cel mai tare comediant care nu APARE PE TV si ca a reusit sa sustina spectacole atat in tara cat si in strainatate.

Marius Covache sau “tiganul ăla mustăcios de la iUmor” cum i se spune mai nou, se remarcă prin glume autoironice culese din experiențele proprii sau din aberațiile pe care i le spune prietenul lui imaginar.

George este unul dintre comediantii cu experieta din Romania, fiind cunoscut atat pentru show-uri cat si pentru aparitiile TV, in presa sau in online. S-a facut remarcat prin aparitiile TV, prin stilul energic, glumele cu talc, subiectele actuale si sociale, cinism si ironie. George Bonea face stand up comedy de mai bine de 5 ani in Bucuresti si in tara, insa a devenit cunoscut publicului larg in mai 2015, cand a ajuns in semifinala "Romanii au talent". Temele show-urilor sale sunt legate de societate, cutume, istorie, relatii, intamplari din viata.

Alex Serban pleca la drum cu o descriere amuzanta! Isi zice gras, moldovean, ochelarist si cu inceput de chelie. A venit la Bucuresti cu numere de Neamt si, zice el, fereasca Dumnezeu cat de plin are frigiderul.

Locatie : Restaurantul Cabana
Adresa : Aleea Tomesti nr.2


Bilete 33 lei
Rezervari 0770388045 / 0733376526

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite si sa SPECIFICATI CA AVETI BILETE CUMPARATE ONLINE.

Dacă vii cu mai mulți prieteni și ați luat bilete online separat, menționați.

Atentie !

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.

Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.