Bilete Stand Up Comedy cu Cristian Dumitru, Tiberiu Popovici, Fulvio Balboni, Marius Covache & George Bonea Show #1 - 8 mar '20, ora 18:00 - Restaurant Cabana

Stand Up Comedy cu Cristian Dumitru, Tiberiu Popovici, Fulvio Balboni, Marius Covache & George Bonea Show #1

Restaurant Cabana, București

duminică, 8 martie '20, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Duminica, 8 martie 2020, de la ora 18:00, va invitam la un super show de Stand Up Comedy cu Cristian Dumitru, Tiberiu Popovici, Fulvio Balboni, Marius Covache & George Bonea numai la Restaurantul Cabana.

Te asteptam de la 16,30 cu masa pusa, la 18.00 incepe show-ul iar mesele trebuie eliberate pana la 21.00 deoarece in locatie la ora 21.30 va incepe un alt spectacol. Va multumim pentru intelegere.


Cristian Dumitru face stand-up comedy inca din 2003, an in care acest gen a inceput sa prinda contur si la noi in tara. A inceput in bucuresti dar in acesti ani a sustinut spectacole in majoritatea oraselor mari din tara. Cristian se mandreste cu faptul ca este cel mai tare comediant care nu APARE PE TV si ca a reusit sa sustina spectacole atat in tara cat si in strainatate.

Tiberiu Popovici este, la doar 33 de ani, unul din veteranii stand-up comedy-ului romanesc. A debutat in 2005, cand acest gen de spectacol se practica intr-un singur club in toata tara si a acumulat de atunci mai mult timp de scena decat o traseista nimfomana care face ore suplimentare ca sa-si deschida propria parcare de TIR-uri. Merita investitia!

Stand up comedy cu accent italian. Fulvio Balboni este un italian energic, a castigat marele premiu in productia tv "Banc - show" de la Prima Tv. Este comediant in serialul "Trasnitii" si, dupa cum tin sa sublinieze organizatorii, "ne face sa zambim de fiecare data cand incepe sa vorbeasca, ajutat de accentul lui italian, care de multe ori devine accentuat."

Marius Covache sau “tiganul ăla mustăcios de la iUmor” cum i se spune mai nou, se remarcă prin glume autoironice culese din experiențele proprii sau din aberațiile pe care i le spune prietenul lui imaginar.

George este unul dintre comediantii cu experieta din Romania, fiind cunoscut atat pentru show-uri cat si pentru aparitiile TV, in presa sau in online. S-a facut remarcat prin aparitiile TV, prin stilul energic, glumele cu talc, subiectele actuale si sociale, cinism si ironie. George Bonea face stand up comedy de mai bine de 5 ani in Bucuresti si in tara, insa a devenit cunoscut publicului larg in mai 2015, cand a ajuns in semifinala "Romanii au talent". Temele show-urilor sale sunt legate de societate, cutume, istorie, relatii, intamplari din viata.

Locatie : Restaurantul Cabana
Adresa : Aleea Tomesti nr.2


Bilete 38 lei

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite si sa SPECIFICATI CA AVETI BILETE CUMPARATE ONLINE.

Dacă vii cu mai mulți prieteni și ați luat bilete online separat, menționați.

 

Atentie !

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.


Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.

Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.