Bilete Stand Up Comedy cu George Tanase, Mane Voicu, Ana Maria Calita & Ioana State SHOW #1 - 18 ian '20, ora 19:00 - Restaurant Cabana

Stand Up Comedy cu George Tanase, Mane Voicu, Ana Maria Calita & Ioana State SHOW #1

Restaurant Cabana, București

sâmbătă, 18 ianuarie '20, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sambata 18 ian 2019, de la ora 19:00, va invitam la un super show de Stand Up Comedy cu George Tanase, Mane Voicu, Ana Maria Calita & Ioana State numai la Restaurantul Cabana. Te asteptam de la 17,30 cu masa pusa, la 19.00 incepe show-ul iar mesele trebuie eliberate pana la 21.30 deoarece in locatie la ora 22.00 va incepe un alt spectacol. Va multumim pentru intelegere.

George Tănase (n. 25 aprilie 1993, Comuna Turcoaia, Tulcea), este un actor de comedie, stand-up-er si realizator tv. În 2012 a absolvit Liceul Teoretic "Grigore Moisil" din Tulcea, iar în 2014 a absolvit școala de televiziune Intact Media Academy din București.
A debutat în televiziune în anul 2014 cu emisiunea "Tânăr și Nedumerit", difuzată pe ZU TV. Tot în 2014 a jucat în sketch-uri în cadrul emisiunii Observator Special de pe postul Antena 1.
Între anii 2015-2016 a jucat pe scena Teatrului Național „Ion Luca Caragiale” din București și în cadrul Universității Hyperion alături de trupa de teatru Arthesium.
În anul 2016 a participat la emisiunea iUmor de pe Antena 1 și a ajuns în finală, urmând apoi să revină ca invitat special în 2018 cu un număr de stand-up în cadrul aceluiași show. Tot în același an a intrat în echipa emisiunii "În puii mei" ca actor, unde joacă alături de realizatorul Mihai Bendeac.
În urma filmulețelor sale de pe Youtube în care imită mai multe personaje din lumea showbiz-ului, a fost invitat la emisiuni tv ca: La Măruță de pe Pro tv, Sinteza zilei de pe Antena 3, Agenția VIP, Răi da' buni.
În prezent face show-uri de stand-up și filmează sketch-uri alături de alți actori ca Matei Dima sau Radu Pietreanu.

Mane Voicu este nascut in Bucuresti si este de 2 ori finalist "iUmor" , face stand-up inca de la varsta de 16 ani, iar de-a lungul timpului a obtinut si cateva premii drept confirmare pentru ceea ce face. Este castigatorul competitiei internationale de stand up comedy "FISC2013". A urcat in deschiderea tuturor comediantilor cunoscuti din Romania precum Mihai Bobonete, Catalin Bordea, Teo, Vio, Costel sau Micutu. Dupa ce volumul de glume si experienta au crescut semnificativ, a inceput sa presteze spectacole complete, invitand pe cei noi in bransa sa participe la deschiderea showurilor sale. Acum, la 24 de ani, este pregatit chiar de un One "Mane" Show. Dupa absolvirea facultatii de teatru, profeseaza doar in domeniul stand up comedy.

Ana Maria Calita este castigatoarea celui de-al patrulea sezon "iUmor"! Este din Bucuresti si a absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale". Stand-up comedy face din pasiune, iar spectacolele ei au mare succes. Fire ambitioasa, Ana a venit pentru a doua oara in emisiune, dupa ce si in sezonul al treilea "iUmor" a ajuns tot in finala.

Ioana State, o tanara in varsta de 26 de ani care s-a folosit de poante cu si despre limba romana pentru a oferi o lectie de gramatica pe scena show-ului "iUmor". De departe, Cheloo a fost cel mai impresionat, precizand ca trebuie neaparat sa mearga mai departe in concurs pentru ca este "un personaj util" si ofera un exemplu.

 

Locatie : Restaurantul Cabana
Adresa : Aleea Tomesti nr.2


Bilete 33 lei
Rezervari 0770388045 / 0733376526

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite si sa SPECIFICATI CA AVETI BILETE CUMPARATE ONLINE.

Dacă vii cu mai mulți prieteni și ați luat bilete online separat, menționați.

Atentie !

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.

Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.