Bilete Stand Up Comedy Girls night cu Anisia, Ana Maria Calita & Rux - 4 mar '20, ora 21:00 - Restaurant Cabana

Stand Up Comedy Girls night cu Anisia, Ana Maria Calita & Rux

Restaurant Cabana, București

miercuri, 4 martie '20, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Miercuri, 4 martie , de la ora 21:00, va invitam la un super show de Stand Up Comedy Girls night - Anisia, Ana Maria Calita & Rux.

Anisia Gafton a uimit o tara intreaga si juriul de la Romanii au Talent cu a ei carisma pentru curajul mare si cu glumele care te faceau sa razi cu gura pana la urechi.Totodata, a impresionat puternic si juriul de la Te Cunosc de Undeva cu vocea si personificarile ei deosebite si a fost primita calduros in echipa Extra Night Show. Anisia Gafton revine unde se simte cel mai bine: pe scena, alaturi de voi. Si il aduce alaturi de ea si pe Serghei, moldoveanul simpatic si carismatic, tonic pe care il recunosti din clipurile virale de pe net.

Ana Maria Calita este castigatoarea celui de-al patrulea sezon "iUmor"! Este din Bucuresti si a absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale". Stand-up comedy face din pasiune, iar spectacolele ei au mare succes. Fire ambitioasa, Ana a venit pentru a doua oara in emisiune, dupa ce si in sezonul al treilea "iUmor" a ajuns tot in finala.

Rux este un macro social influencer si dupa spusele celor peste 1,7 mil de persoane care o urmaresc pe retelele de socializare este vocea femeilor din Romania. Cu o experienta de 5 ani ca regizor, scenarist si actor in creare de continut online, Rux a ajuns in topul celor mai urmariti comedianti romani din social media. In offline Rux sustine spectacole de stand-up comedy in toate orasele mari din Romania.

Locatie : Restaurantul Cabana
Adresa : Aleea Tomesti nr.2


Bilete 33 lei

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite si sa SPECIFICATI CA AVETI BILETE CUMPARATE ONLINE.

Dacă vii cu mai mulți prieteni și ați luat bilete online separat, menționați.

 

Atentie !

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.


Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.

Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.