Bilete Un alt fel de stand-up - 1001 de povesti cu Varza & Dan Tutu Show #1 - 14 mar '20, ora 19:00 - Restaurant Cabana

Un alt fel de stand-up - 1001 de povesti cu Varza & Dan Tutu Show #1

Restaurant Cabana, București

sâmbătă, 14 martie '20, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sambata 14 martie 2020, de la ora 19:00, va invitam la o seara de Stand Up Comedy cu Dan Tutu & Daniel Ilie AKA Varza numai la Restaurantul Cabana.
Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar, in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!

Te asteptam de la 17,30 cu masa pusa, la 19.00 incepe show-ul iar mesele trebuie eliberate pana la 21.30 deoarece in locatie la ora 22.00 va incepe un alt spectacol. Va multumim pentru intelegere.

Dan Constantinescu, pe numele de scenă Dan Țuțu, face stand-up doar de trei ani, însă apariția sa la ”iUmor” a fost suficient de convingătoare pentru ca telespectatorii să îl trimită în finală.
”Țuțu este talent nativ, este umorul pe care îl întâlnești zi de zi”, a remarcat Delia la ”iUmor” unde a ajuns de 2 ori in finala. ”Ce spun pe scenă e povestea vieții mele, eu cred că m-am născut ca să îi fac pe oameni se râdă, chiar de când eram la grădiniță. Părinților mei li se tot spunea că am un dar pentru a spune povești, aveam rolurile principale în piesele de teatru de la școală, improvizam mereu”, își amintește Dan Țuțu.

Daniel Ilie (Varza sau Cabbage for the foreigners) dublu finalist iUmor, face farse si televiziune dinainte de ’89, a prins scoala de pantomima si bine a facut. Inca mai face onomatopee cand se apleaca cineva sa-si ia cheile de pe jos.


Locatie : Restaurantul Cabana
Adresa : Aleea Tomesti nr.2


Bilete 33 lei

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite si sa SPECIFICATI CA AVETI BILETE CUMPARATE ONLINE.

Dacă vii cu mai mulți prieteni și ați luat bilete online separat, menționați.

 

Atentie !

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.


Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.

Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.